Spletna trgovina La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

Moške kravate z vzorcem

Moške kravate z vzorcem

Kravate z vzorcem nudijo neomejene modne kombinacije in številne modne užitke. Moški jim namenjajo posebno pozornost, saj kravate izbran modni stil oplemenitijo in ga povezujejo v celoto. Posamezni dogodki narekujejo izbor modne kravate, zato le-to skrbno izberite. Vzorčaste kravate se najbolje kombinirajo k temnim oblekam, izjemoma tudi k svetlejšim odtenkom moških oblek. V naši ponudbi vam nudimo izbrano paleto modnih vzorcev, od nekoliko bolj drznih do klasičnih vzorcev. Pravilno izbrana kravata bo odražala vašo osebnost in izbran modni stil. 

Pri nas je možno naročiti moške modne kravate tudi za večje skupine, kot so poslovne skupine, ansambli, društva, pevski zbori, orkestri, avto-saloni, za gostinske in hotelirske dejavnosti, za razne uniforme in drugo. 

 

VEZENJE LOGOTIPA: Nudimo vam kakovostno vezenje na moške in ženske modne kravate. Z izbranim vezenjem poudarimo prepoznavnost vašega podjetja, društva, ansambla, pevskega zbora, orkestra, dodatkov za strežbo in drugih dejavnosti. V primeru interesa vam bomo z veseljem pripravili ponudbo in svetovali glede primerne izbire želenega artikla in izdelave vezenja logotipa. 

Prikaži:
Razvrsti po: