Spletna trgovina La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

Dobavljivost in dostava

Obvestilo

 

Obveščamo vas, da bodo zaradi prazničnih dni vsa naročila, ki jih bomo prejeli od 26.12.2017 do 10.1.2018 odposlana preko Pošte Slovenije na dan 11.1.2018. Rok dobave 1-2 dni. Za nujna naročila nam pišite na e-mail info@lamiriam.si.

 
Zahvaljujemo se za razumevanje in se priporočamo!
 

Dobavljivost:

Rok dobave izdelkov je 2-3 dni za izdelke, ki so na zalogi v BUTIKU IN SALONU ČEVLJEV LA MIRIAM, Ulica Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor -  TPC CITY, izjemoma do 15 dni za izdelke, za katere je zaloga pošla. Za nekatere izdelke se pričakuje ponovna dobava, vendar je rok dobave več kot 15 delovnih dni - kupca bomo v primeru takšne dobave kontaktirali. Vse oznake o dobavljivosti so informativne in se redno osvežujejo!

 
Dostava:
Dostava se vrši s pogodbenim partnerjem Pošto Slovenije v dopoldanskem času. V primeru, da kupca v času dostave ni doma, poštni uslužbenec pusti sporočilo, s katerim kupec dvigne blago na pošti. Pri nakupu izdelkov v vrednosti nad 50,00 € krije stroške dostave za naročene izdelke podjetje Mirjana Stiplošek - Gorza s.p., ki upravlja spletno trgovino. V primeru naročil v nižji vrednosti od 50,00 € se kupcu zaračunavajo pavšalni stroški dostave v višini do 5,00 EUR.