La Miriam
Košarica

Moda

10 Feb Maturantski metuljček
Mirjana 0 4971
Modni metuljček, brezčasna modna stalnica. Matura predstavlja enkraten življenjski dogodek na poti k zrelosti, kjer mladi vstopijo v svet odraslih. Ve..
29 Jan Gucci Garden, muzej hiše Gucci!
Mirjana 0 3631
Gucci Garden v Firencah je eden izmed najlepših modnih muzejev, ki predstavljajo zgodovinski, sedanji in prihodnji modni čas oblikovanja imperija Gucc..
26 Jan Blog La Miriam
Mirjana 0 7287
Hvala vsem tistim, ki ste me v zadnjem času vprašali, zakaj ne pišem več bloga. Vaše vprašanje je postalo moja motivacija.Že nekaj časa je minilo od m..
21 Mar Modni svet v času globalne krize
Mirjana 0 5347
V teh dneh svet potrebuje dobre misli. Svet, ki si ga želimo, je svet miru. Modne hiše so se močno odzvale na krizno stanje tako v pandemiji, kot tudi..
14 Feb Nekaj modnih namigov za ženske 50 plus!
Mirjana 4 11154
V vsakem posameznem življenjskem obdobju imamo določen stil oblačenja. Kakšen stil oblačenja naj ima ženska v zrelih letih?Ženske v letih 50 plus vedn..
13 Feb Uredi svojo omaro!
Mirjana 0 31490
Težje kot pospravljati, je premagati navezanost na stvari, ki so nam sčasoma prirasle k srcu in so postale del nas. Znano je že, da je pretirana navez..
11 Feb Moška modna kravata, vedno opažena v poslovnem svetu!
Mirjana 0 3399
Način življenjskega sloga uresničuje življenje, kot si ga želite živeti. Vzemite stvari v svoje roke, naredite nekaj, kar običajno ne bi naredili, cen..
24 Jan Moški modni metuljček!
Mirjana 0 7137
Moški modni metuljček je vedno zanimiv in drzen moški modni dodatek. Rada opazujem izrazito kreativni modni slog moških, ki znajo modni metuljček upor..
24 Nov Modne elegantne rute
Mirjana 0 6178
Modna svilena ruta je eden izmed najbolj elegantnih in razkošnih modnih dodatkov vsake ženske. Ženske, ki nosijo modne rute so dame, ki ljubijo modni ..
17 Nov Barva kravate razkriva moški značaj!
Mirjana 1 4258
Izbrana barva kravate veliko pove o moškem. Izdaja njegove vibracije, odraža njegov karakter, razkriva njegov motiv, način življenja, njegovo razpolož..
08 Apr Prestižni Palazzo Versace Dubai!
Mirjana 0 619
V zadnjem času rada potujem in rada sprejemam drugačnost. Odkrivam nove kraje, spoznavam nove kulture, meni manj znane običaje in načine življenja. Ko..
26 Mar Jimmy Choo - uporabna potreba ali luksuz za ljubiteljice čevljev!
Mirjana 0 572
Ženske ljubimo čevlje in le ti za mnoge predstavljajo strast. Čevlji veliko povedo o tipu in karakterju ženske, včasih celo več, kot si same želimo.Že..
Prikazujem 1 do 12 od 18 (2 strani)