Butik in salon čevljev La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

S stilom v praznične dni! Bodite celota, ki privlači in navduši.

Ne bodite obremenjene s perfektno popolnostjo, raje uživajte. Pred zabavo si vzemite čas zase, umirite se, sprostite, ne postavljajte si meja, uživajte.

Decembrsko vzdušje se približuje k vrhuncu. Pred nami je kar nekaj zabav, bodisi poslovnih, družinskih ali zabav v krogu prijateljev. In priznati moramo, da se obvezno pojavijo že znana vprašanja, kaj pri polni omari obleči, kaj obuti, katere modne dodatke kombinirati, imeti naravne, spuščene ali spete lase, kakšne make-up uporabiti in kako osvežiti kožo, da bomo videti lepše. Ženske včasih same sebi zapletemo izbor garderobe, saj čutimo, da gre za trenutke, ki so nekaj posebnega. Vsaka ženska ima svoj modni slog. Nekatere prisegajo na glamurozen, svečan videz, spet druge se raje predajajo sproščenemu slogu, ki se po stilu približuje udobju vsakdana. Vsaka prava ženska bo vedno, ne glede na izbran slog, pa naj bo ta popolnoma preprost ali že skoraj ekscentričen, poskrbela za svoj videz. To še posebej velja za priložnosti, ki vsebujejo slavnostni naboj. Čeprav nekatere ženske modo prezirajo, dobro vedo, da jim dobro izbrana modna oblačila ponudijo vse in še več. Zakaj? Zato, ker lahko kljub temu ostanejo zveste svojemu slogu, ob tem pa so videti samozavestne, elegantne, privlačijo in oddajajo seksapil.

Kakšen stil izbrati za praznične dni? Preprosta modna zgodba ali modna ekscentričnost. Svoj videz ustvarite z lastno inspiracijo.

Praznično vzdušje, zabave, šampanjec, praznična kulinarika, iskren pogled v oči, glamur, ekstravaganca ali preprosta modna zgodba, dobra volja ljudi so tisto, kar naredijo zabavo popolno. In pri mojih 50 plus sem dojela, da niti ni pomembno kakšen stil oblačila izberemo, pomembno je, kako se v izbrani obleki počutimo in kako jo znamo nositi. Vemo, da znajo decembrski dnevi biti naporni, počutimo se utrujene, zbite, najraje bi ostale kar v objemu domače zofe. A če se ne bomo v tem prazničnem mesecu udeležile zabav, kdaj se pa potem bomo. Ne bodite obremenjene s perfektno popolnostjo, raje uživajte. Nekatere ženske imajo rade modno eksentričnost, priznane modne znamke, blišč, rade so opažene. Spet druge prisegajo na preprosto, včasih neznano modno zgodbo z inovativnostjo, večfunkcionalnostjo, ki je združena v izbrani obleki. Saj že veste, kako dobro je imeti v svoji omari preprosto obleko, ki jo čez dan lahko nosite s supergami, zvečer pa ji dodate visoke pete, nekaj modnega nakita in že boste pripravljene za večerno zabavo. Izbor obleke ima velik vpliv na naše počutje, vedenje, na našo samozavest, poleg tega pa prispeva k ustvarjanju želenega vzdušja. Same najbolje veste, kaj vam pristaja in v čem se ne počutite najbolje. Modni trendi pridejo in grejo, klasična eleganca v kombinaciji z drzno izbranimi modnimi dodatki pa ostaja večna. Zato delim z vami citat legendarne Audrey Hepburn, oskarjevke in modne ikone oblikovalca Givenchy, ki pravi: 

“Za privlačne ustnice govorite prijazno. Za lepe oči poiščite to, kar je dobro v ljudeh. Za lepo postavo delite hrano z lačnimi. Za lepe lase dovolite otrokom, da enkrat dnevno skozi njih povlečejo svoje prste. Za dobro držo, hodite z vednostjo, da nikoli niste sami. Lepota ženske ni v obleki, ki jo nosi, v njeni postavi ali pričeski, lepota ženske se opazi v njenih očeh, ki so vrata v njeno srce. Lepota ženske ni v njeni zunanjosti, temveč se prava lepota ženske nahaja v njeni duši. Ta lepota je skrb, ki jo nesebično ponuja, je ljubezen, ki jo izžareva. Lepota ženske se povečuje z leti, ki minevajo.˝ Audrey Hepburn 

Bodi zadovoljna in pozitivna ženska, ki zna živeti in ne le preživeti.

V svoji skoraj 30-letni karieri dela z ženskimi modnimi oblačili sem srečala mnogo različnih tipov žensk. Spoznala sem, da so lepe in privlačne tiste ženske, ki se v svojem življenju tudi tako počutijo. Lepota ni le izbrana obleka, make-up, dobri čevlji, modna torbica, ki nosi zveneče ime in lepa frizura. Lepota je veliko več. Začne se z načinom življenja, ki ga živimo, zdravo prehrano, redno telesno vadbo, nego kože in celotnega telesa ter ostalimi drobnimi razvajanji, ki so odlična investicija vase. Čeprav nam včasih zmanjka časa za vse te aktivnosti, osebno menim, da jih lahko veliko opravimo same doma. Uporabite sebi lastne modne kombinacije, ob katerih boste uživale v svojem videzu, ki vam bodo nudile lasten užitek in osebno noto. Zraven zunanje lepote poskrbite tudi za notranjo lepoto. Pred zabavo si vzemite čas zase, umirite se, sprostite, ne postavljajte si meja, uživajte. Ni pomembno, če imamo idealne telesne linije ali kakšen kilogram preveč, ni pomembno, če smo oblečene po zadnji modi ali prisegamo na sebi lasten, včasih popolnoma preprost modni slog. Pomembno je, da smo same sebi všeč, da se sprejemamo in znamo pravilno predstaviti svoje telo. In če temu dodamo še nasmeh, ki privlači, lahko rečemo, da gre za zadovoljne in pozitivne ženske, ki znajo živeti in ne le preživeti svoje življenje. Takšne ženske preprosto privlačijo, življenje živijo lahkotno, kot celota nas osvojijo z značajem in nasmehom. Oddajajo realno podobo, so brezčasne in samozavestne ženske, so zadovoljne in pozitivne. Osebno menim, da je vsako telo v katerikoli obliki privlačno in lepo, če je pravilno predstavljeno. Življenje je potrebno sprejemati in uživati v slehernem trenutku in ne le občasno.

Mirjana Stiplošek Gorza
Foto: vir Pinterest 

Komentarji:

Oddaj komentar

Odgovori

* Ime:
* E-pošta: (ni objavljeno)
* Komentar:
Verification code: