Butik in salon čevljev La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

S stilom v novo leto!

Zraven zunanje lepote poskrbite tudi za notranjo lepoto, pred zabavo se umirite, sprostite, ne postavljajte si meja, postanite zvezda večera. Ljudje, ki ustvarjajo svoj videz z inspiracijo večerne elegance so samozavestni, modni, glamurozni in sporočajo, da so opaženi.

Silvestrski večer vsebuje poseben slavnostni naboj in se razlikuje od ostalih večerov v tekočem letu. To je večer, ki zahteva nekaj več. Saj veste, praznično vzdušje, darila, zabava, šampanjec, ognjemet, praznični objem in poljub, iskren pogled v oči, glamur. Nekateri prisegajo na ekstravaganten svečan videz, spet drugi se raje predajajo ležernemu slogu, ki se po stilu približuje udobju in vsakdanu. A vsi skupaj čutimo, da gre za večer, ki je le nekaj posebnega. Prav na silvestrski večer se večina nas poslovi od starega leta in z žlahtno penino, novimi cilji ter s skritimi željami nazdravi novemu letu. 

Moški radi vstopajo v novo leto s stilom, a udobju se neradi odrečejo.

Moški okusi se prepletajo, nekateri bodo navduševali v izbranem večernem stylingu, spet drugi bodo dajali prednost udobju. Moške obleke so stalnica v moški modi. V zadnjem času so pogosto krojene po zgledu ženske mode. Priznali ali ne, tajlirano moško telo je vse bolj videno in opaženo. Čutiti je poudarek na individulanosti. Kadar gre za svečane obleke, prevladuje moška klasika. Kroji moških oblek so sicer še vedno ozki in klasični po svoji obliki. V dopolnjeni obleki s posameznimi detajli, ki jo odlikuje prefinjen material in izbrana eleganca, se sodobni moški počuti svobodno in udobno. Znano je, da so kakovost, kroj in udobje moškim najpomembnejši. Kakorkoli že, videz urejenega moškega v najdaljši noči v letu je obvezen. 

Dolce&Gabbana

Ženske ljubimo glamur v kombinaciji s samozavestnostjo in individualnostjo.

Bleščice, žlahtni materiali, čudoviti kroji in vrtoglavo visoke pete so tiste izbrane kombinacije, ki nudijo prav poseben praznični navdih za najdaljšo noč v letu. Kratke, do kolen segajoče obleke ne bodo nikoli izgubile svoje popularnosti in lahkotne nosljivosti. Dolge elegantne večerne obleke pa bodo izbrale dame, ki prisegajo na eleganco in glamur. Volumen, pravljični kroji z oprijetim životom, drzno elegantni izrezi, materiali oplemeniteni s kristali, bleščicami in naborki so stalni trendi novoletne zabave. In ne pozabite. Z dobro ukrojeno obleko ustrezne dolžine lahko prikrijete svoje pomanjkljivosti in poudarite svoje prednosti. Izbrana obleka naj poudari vaše telesne linije in skrije drobne nepravilnosti vaše postave. Nuditi mora udobje in izpostaviti vsaj drobec zapeljive ženstvenosti.

Pri izbiri čevljev bodite drzne, modne in opažene.

Par modnih salonarjev v pripadajočem odtenku je zagotovo prava izbira k silvestrski obleki. K svečani obleki kombinirajte čevlje z visoko peto. Čevlji z visoko peto so vedno zapeljivi in privlačni, ženske se jim težko upremo in zanje smo pripravljene tudi potrpeti. Ženske jih preprosto ljubimo, občudujemo in previdno hranimo. Izbirate lahko med številnimi različicami večernih salonarjev v žlahtnih materialih. V kolikor pa boste najdaljšo noč v letu pričakale z golimi nogami, se lahko odločite za modne sandale posute s kristali. Modni sandali razgaljajo stopalo, zato bodite pozorne, da bo le-to lepo negovano.

Ljubka, mala, vedno opažena večerna torbica!

Večerna torbica predstavlja pomemben detajl k večerni opravi, zato izberite takšno, ki se bo skladala z vašim izbranim osebnim stilom. Vsaka ženska bi morala imeti v svoji garderobi zlato, srebrno in črno barvo te ljubke torbice. Sama temu dodajam še rdečo barvo. S temi barvnimi kombinacijami lahko uspešno nadgradite in dopolnite svoj zunanji večerni styling, sicer pa barvnih omejitev ni. Večerna torbica je lahko drugačne barve kot so čevlji, vendar se naj barvi torbice in čevljev ujemata. Običajno odlikuje večerne torbice njihova prisrčna majhnost. Bodite zveste svojemu osebnemu stilu in nikoli ne izberite določen tip večerne torbice le zato,ker je le-ta trenutno moden. In verjemite, opažene boste!

Novoletni make-up naj bo z zdravo mero okusa drzen in svetlikajoč.

Svečan make-up barvno kombinirajte k barvnim odtenkom oblačil, k tenu kože, barvi las in oči. Ne pozabite na lepo poudarjene ustnice, saj je v novoletnem času pretiravanje z zdravo mero okusa zaželjeno. V najdaljši noči v letu lahko posežete po rdeči šminki, ženstveni "evergreen" klasiki. Znano je, da klasična rdeča pristaja vsem. Za vsako žensko obstaja odtenek rdeče šminke, le izbrati mora pravega. Uporabite kvalitetna in obstojna ličila.

Mirjana Stiplošek Gorza
Foto vir: Pinterest in arhiv La Miriam

Komentarji:

Oddaj komentar

Odgovori

* Ime:
* E-pošta: (ni objavljeno)
* Komentar:
Verification code: