Butik in salon čevljev La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

Modne elegantne rute

Modna svilena ruta je eden izmed najbolj elegantnih in razkošnih modnih dodatkov vsake ženske. Ženske, ki nosijo modne rute so dame, ki ljubijo modni slog in urejen videz.

Modne rute imajo v svetu mode pomembno in uporabno vlogo. Gre za večnamenski modni dodatek, ki odlično dopolni ženski modni stil. Pravijo, da izbrana modna ruta razkriva osebnost ženske. Modne rute so sinonim za žensko eleganco, uporabljajo se lahko na različne načine. Dobro izbrana ruta bo vedno popestrila tudi tiste, nekolike manj zanimive stajlinge. Glamurozne teksture, modne barve, žlahtni materiali so tisto, kar povezuje vaš modni slog v celoto. Znano je že, da so svilene rute eden najbolj glamuroznih izbranih modnih dodatkov in da so uporabne skozi vse leto. In ker smo ženske rade lepe, modne in opažene je zelo pomembno, da k svoji modni opravi znamo izbrati modni kos, ki bo pritegnil pozornost in nas naredil opažene. 

Modna ruta dopolnjuje ženski modni stil.

V vaši garderobni omari imejte nekaj osnovnih kosov ženskih rut, primernih za vse letne čase. Ženska, ki obvlada modno kombiniranje, zna iz domače zaloge lastnih oblačil s pravilno kombinacijo rute ustvariti vedno zanimiv in opažen modni slog. Za vse tiste, ki ste ljubiteljice preprostih eno-barvnih ali vedno aktualnih črnih stajlingov je modna ruta dobrodošel modni dodatek. V letošnji sezoni so rute velike in prav zaradi njihove velikosti jih lahko z malo domišljije zavežemo na različne načine ter ob tem vedno znova ustvarimo elegantni videz. Letos aktualni živalski vzorci, ekstravagantne teksture, močne modne barve, kakor tudi nežnejše barvne različice in mehko padajoči materiali so tiste modne lastnosti, ki nudijo udobje, žensko razvajajo in jo naredijo urejeno ter elegantno. 

Modne rute so neskončne uporabne.

Modne rute še posebej v hladnih dneh prijetno grejejo predel okoli vratu. Nekatere ženske prisegajo na izbor kakovostne rute iz prave svile, ki je pogosto kar precej dražja od materialov imitacije svile in drugih vrst tekstilij. Osebno se pri izboru modne rute pogosto odločam tudi za prijetne mešanice materialov ali dobre imitacije svile, saj so le-te mnogo prijaznejše za vzdrževanje, se ne mečkajo, so lepo padajoče in prijetno nosljive. Priznati moram, da imam rada enostavno strojno vzdrževanje, ne maram likanja, še posebej ne maram likanja občutljivih svilenih tkanin, skratka rada poenostavim, pa čeprav za ceno odrekanja pravi svili. Pogosto je v prestižnih modnih trgovinah videti modne rute znanih modnih ustvarjalcev, kot so Chanel, Roberto Cavalli, Fendi, Gucci, Burberry, Givenchy, Prada, Miu Miu in drugi. Le-te dosegajo vrtoglavo visoke cene. Ne smemo pa zanemariti tudi domačih proizvajalcev, ki nam ponujajo unikatne, že skoraj umetniške modne rute. Rute lahko nosite v neštetih različicah. Okrog vratu jih lahko z izvirnimi vozli zavežete na veliko različnih načinov, lahko jih nosite na glavi, uporabite jih lahko kot trak v laseh, lahko jih zvežete okoli roke, lahko jih ovijete okoli čopa, nekatere ženske jih uporabljajo tudi kot modni dodatek k torbicam.

Modna ruta kot uporabno in ne predrago darilo. Za ljubiteljico mode, za prijateljico, za poslovno partnerko, za skoraj vsako žensko.

Modna ruta velja v svetu mode, kot tudi v vsakdanjem svetu, za vedno dobrodošlo in izbrano darilo. Saj že veste, da iskreno obdarovanje pozitivno vpliva na naše telo in duha. Z obdarovanjem osrečimo tistega, ki darilo prejme, hkrati pa osrečimo tudi sebe. Občutek, ko opazujemo osebo, kako darilo odpira, je neprecenljiv, še posebej, če smo darilo dobro izbrali. Za ljubiteljico mode, za prijateljico, za poslovno partnerko, za skoraj vsako žensko je modna ruta izvrstno in nadvse primerno darilo. Pri izboru modne rute za darilo upoštevajte slog in karakteristike oblačenja osebe, kateri jo boste namenili kot darilo. Bodite pozorni na to, da bo darovana modna ruta vsebovala stilsko in barvno zgodbo, da bo obdarovanka začutila, da je bilo darilo izbrano posebej zanjo. Modne rute so eden izmed najbolj elegantnih modnih dodatkov. Odražajo prefinjen modni slog in odlično popestrijo tudi najbolj dolgočasen styling. V spletni trgovini www.lamiriam.si vam nudimo zanimiv modni  izbor elegantnih ženskih rut, primernih za več priložnosti. Kadar izbirate modno ruto zase, vsekakor velja izbrati modno ruto, ki bo vam osebno všeč ter se bo skladala z vašo osebnostjo in izbranim modnim stajlingom. Modna ruta je za mnoge ženske stalnica, saj je le-ta vedno prisotna v njihovem stajlingu. Osebno menim, da je ženska, ki zna pravilno izbrati in tudi pravilno nositi modno ruto, ženska z veliko mero stila. Christian Dior je dejal: "Ruta je za žensko enako kot kravata za moške, način, kako jo nosite pa odraz vaše osebnosti."

Mirjana Stiplošek Gorza
Foto: vir Pinterest in osebni arhiv

Komentarji:

Oddaj komentar

Odgovori

* Ime:
* E-pošta: (ni objavljeno)
* Komentar:
Verification code: