Butik in salon čevljev La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

Zimska bela od glave do pete!

Prihajajoča zimska sezona narekuje nove modne trende, nove barve. In mednje zagotovo lahko uvrščamo zimsko belo barvo, za ženske s stilom!

Hladna jutra in deževni dnevi nas že opozarjajo, da je zima pred vrati. Prihajajoče modne sezone narekujejo nove modne trende, nove barve, a nekateri so večna stalnica, saj so prisotni v vseh modnih obdobjih. In mednje zagotovo lahko uvrščamo zimsko belo barvo, ki je stalnica v garderobi vsake ženske. Hladni dnevi že napovedujejo zimo in z njo prihajajo tudi izbrana bela bazična oblačila v številnih različicah. Čeprav mi je običajno črna mnogo bliže, kot bela, moram priznati, da si včasih prav v zimskih dneh zaželim »all white outfit«.

Bela, za ženske s stilom.

Bela barva vedno pritegne poglede, še posebej, če gre za izbran in dobro krojen modni outfit, ki celotnemu izgledu doda luksuzno noto. Drobec pozornosti nam ženskam nikoli ne škodi, prej nam godi. Pri kombiniranju zimskega belega outfita nas vodi brezmejna domišljija. V hladnih, mokrih zimskih dneh gre sicer za nehvaležno barvo, ki je zaradi svoje nežnosti zelo občutljiva, a po drugi strani spet tako prefinjena, da se ji ženske težko odrečemo. Možne kombinacije bele barve so brezmejne. Bela barva je simbol čistosti in nevtralnosti. Nekoč so belo barvo nosili le pripadniki višjega sloja, danes jo nosimo vsi. Bela barva se odlično dopolnjuje s skoraj vsakim modnim stilom. Tudi v zimskih dneh je primerna za vsakdanji outfit, kakor tudi za poslovni in večerni look. Zatorej, zima dobrodošla!

Nekaj namigov pri izbiri in nakupu belih zimskih oblačil:

 1. Bela oblačila naj bodo nekoliko ohlapnejša, takšna, ki vam bodo nudila udobje in res dober občutek.

 2. Zelo pomembno je, da bela oblačila pravilno kombiniramo, še posebej v hladnih zimskih dneh, ko oblečemo več plasti oblačil.

 3. Materiale in vzorce belih oblačil skrbno izberite, le-ti se naj medsebojno skladajo in dopolnjujejo.

 4. Bela barva neusmiljeno izpostavi drobne telesne napake, zato posegajte po dobro krojenih belih oblačilih, ki se bodo skladala z vašimi telesnim linijami.

 5. Beli zimski plašč naj bo dobro krojen in sešit iz visoko kakovostnega materiala. Naj bo takšen, ki se bo dal enostavno vzdrževati, saj ga moramo prav zaradi občutljivosti bele barve pogosteje čistiti.

 6. Bele modne hlače so že lep čas obvezen modni kos v garderobi vsake ženske, a hitro pokažejo kakšen kilogram preveč, zato izberite raje številko večje. Tiste, ki imate nekoliko močnejše boke, bodite še posebej previdne pri predelu žepov. Le ti naj bodo nekoliko globlji in ohlapnejši.

 7. Bodite previdne pri kombinaciji belih barv, saj se odtenki bele med seboj razlikujejo. Bela v barvi smetane, bež-bela in umazana bela so tiste bele zimske barve, ki kraljujejo v zimskih kolekcijah. A previdno, medsebojno se morajo barvno odlično skladati in dopolnjevati.

 8. Bela oblačila naj bodo vedno skrbno negovana in popolnoma čista. Le-ta sicer niso najboljša izbira za tiste, ki morajo v njih preživeti ves dan. Seveda jih boste tudi popackali, a nikar se s tem ne obremenjujte, jih boste pač zamenjali.

 9.  V svoji omari imejte vsaj eno zimsko belo modno kombinacijo od glave do pete. Verjemite, prišel bo dan, ko jo boste z veseljem uporabile.

10. Za nakup si vzemite dovolj časa, oblačila izbirajte previdno, obvezno jih pomerite.

Mirjana Stiplošek Gorza
Vir: Pinterest  

Komentarji:

Oddaj komentar

Odgovori

* Ime:
* E-pošta: (ni objavljeno)
* Komentar:
Verification code: