Butik in salon čevljev La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

V objemu poletne rumene barve!

Rumena barva sama po sebi opozarja nase,  je vedno opažena, ob pravilni kombinaciji dvigne razpoloženje. Sonce, morje in čudovit ten so odlična inspiracija, da izberete rumeno.

Nekateri pravijo, da rumena barva simbolizira sonce, toplino, veselje, večno upanje, optimizem, dobro voljo, odprtost ljudi. In, ko vse te barvne karakteristike rumene združimo, dobimo zadovoljno, srečno osebo, polno optimizma. Spet drugi menijo, da je rumena barva ljubosumja, neiskrenosti, lakomnosti in je sploh ne prenesejo. Kakorkoli že, priznati moramo, da rumena barva opozarja nase, da je vedno opažena in da ob pravilni kombinaciji dvigne razpoloženje. Rumena je močna, intenzivna barva in le redki jo strastno občudujejo. Njeni pristaši so odprti, pozitivni, optimistični ljudje, ki kljub neprijetnim življenjskim situacijam znajo živeti preprosto, a srečno življenje.

Kako izbrati rumeno barvo k tenu kože?

Rumeno barvo je potrebno previdno kombinirati k tenu kože, saj lahko nepravilna izbira izniči vašo podobo. Rumena barva odlično poudari zagorelost kože. K temnejši, olivni ali lepo zagoreli polti lahko kombinirate močne odtenke rumene, kot so sončno-rumena, limonina-rumena, neonsko-rumena in zlato-rumena barva. Tiste, ki ste bolj svetle polti, izbirajte raje med nekoliko temnejšimi odtenki rumene ali med  gorčično rumenimi odtenki, ki se bodo skladali s svetlim odtenkom vaše polti. Ženske s svetlo poltjo se  izogibajte močni neonsko rumeni barvi.

Kako kombinirati in nositi oblačila rumene barve?

Včasih se kar ne moremo odločiti za rumena oblačila, ker nimamo ideje, kako jih kombinirati. V izbranih oblačilih se želimo počutiti modno, udobno in samozavestno. Rumena barva zaseda v poletni modi prav posebno mesto in ne glede na modne trende in osnovne zakonitosti vsake posamezne sezone, prav rumena barva ostaja stalnica v poletnih dneh. Sonce, morje in čudovit ten so odlična inspiracija, da izberete rumeno. Rumena je drzna, zato so drzne in modne tudi modne kombinacije.

Nekaj namigov pri kombiniranju rumenih oblačil:

1. Pri kombiniranju rumenih barv bodite previdne. Nikoli ne kombinirajte različnih odtenkov rumene barve. Kadar npr. oblečete sončno rumene hlače, le-teh ne kombinirajte z bledo rumeno majico, temveč se raje odločite za črno, belo, krem ali vijolično majico.

2. Rumena barva se v neštetih različicah odlično kombinira s črno barvo. Verjemite, to je vedno varna, preprosta, a učinkovita izbira.

3. Tiste, ki ste bolj drzne in ljubite barvitost, lahko rumeno kombinirate z vijolično, royal modro, rdečo in oranžno barvo.

4. Močne odtenke rumene barve kombinirajte z bolj temnimi barvami, kot so črna, modra, vijolična. K svetlim odtenkom rumene kombinirajte bolj svetle, nežne barve, kot so bela, bež in krem barva.

5. Ne pretiravajte z rumenimi kosi oblačil v kombinaciji z rumenimi modnimi dodatki, saj lahko dosežete neželen učinek. Preveč rumene lahko odbija, zatorej previdno pri izbiri rumenih modnih detajlov in dodatkov.

6. Rumena barva se odlično obnese kot opažen in izstopajoč modni dodatek, pa naj gre za modne čevlje ali modno torbico. Le-te lahko odlično kombinirate k večnemu džinsu, poletni obleki ali k poslovnemu kostimu, odvisno od potrebe in priložnosti vašega vsakdana.

7. Rumena modna oblačila lahko uporabite tudi v poslovne namene, vendar ne pretiravajte z njimi. Vedno jih kombinirajte s temnimi, umirjenimi toni, ki se skladajo s pravili poslovnega oblačenja. 

8. Kombinacija jeansa in rumene barve je vedno dobrodošla in varna izbira. 

8. Pri izbiri in kombiniranju rumenih oblačil bodite previdne. Posegajte po dobro krojenih oblačilih, ki se bodo skladale z vašimi telesnimi linijami. Izberite prave barvne kombinacije. Verjemite, opažene boste v objemu poletne rumene barve!


Mirjana Stiplošek Gorza
Foto: vir Pinterest

Foto: vir Pinterest

 

Komentarji:

Oddaj komentar

Odgovori

* Ime:
* E-pošta: (ni objavljeno)
* Komentar:
Verification code: