Butik in salon čevljev La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

Modni kosi, ki so zaznamovali letošnjo pomladi!

Včasih smo lahko oblečene v najboljša modna oblačila, a če nismo srečne in zadovoljne, ne bomo oddajale zakonitosti modne inspiracije. Uživajte v modi in si oglejte nekaj modnih kosov, ki so zaznamovali pomladno modo 2018.  

Po letošnji dolgi zimi že komaj čakamo, da odvržemo težke plašče, sezujemo škornje in odvržemo šale, kape in rokavice. Z nasmehom na obrazu čutimo, da prihaja čas modne lahkotnosti in barvitosti. V letošnji pomladi je močno čutiti vpliv 70-ih. Nežni, svetli pasteli nas bodo spremljali tudi letos, le da bodo še bolj nežni in nekoliko svetlejši. Pridružili se jim bodo razkošni odtenki vijolične barve, kakor tudi živi, pisani barvni odtenki, materiali pa bodo precej prosojni. 

Znano je že, da imamo ženske rade modo. In znano je, da ni le pomembno kakšna je obleka, temveč kako jo ženska nosi in doživlja. Včasih smo lahko oblečene v najboljša modna oblačila, a če nismo srečne in zadovoljne, ne bomo oddajale zakonitosti modne inspiracije. Ženske smo rade lepe, urejene, zadovoljne, srečne in opažene. Naša notranjost se odraža na našem obrazu, v gibih, v komunikaciji in tudi v našem zunanjem videzu. In prav vsako pomlad nas nova pomladna moda s svojo individualnostjo vedno znova naredi svobodne, privlačne, srečne, modne. V nadaljevanju vam predstavljam nekaj modnih kosov, ki so zaznamovali pomlad 2018.

Trenčkot letošnje pomladi

Trenčkot je modna stalnica in obvezni kos v garderobi vsake ženske. Letošnja pomlad je poskrbela, da je pomladni trenčkot drugačen od svojih predhodnikov. Prosojni materiali, modne aplikacije, cvetlični vzorci in drugi zanimivi dodatki so tisti modni detajli, ki naredijo pomladni trenčkot 2018 neklasičen. 

Pomladne obleke midi in maxi dolžin.

Obleka je nepogrešljiv kos v garderobi vsake ženske. In letošnja pomlad prav zaradi svoje barvitosti, ženstvenih krojev, prijetno nosljivih materialov in tropskih ter vintage potiskov ponuja modne obleke, ki bodo zadovoljile različne okuse. Najbolj "in" bodo letos daljše obleke midi in maxi dolžin, h katerim bomo kombinirale nizke ali nekoliko višje klasične ter polne pete. Izberite kroj, ki se bo dobro prilegal vašemu telesu, izberite pomladno obleko, ki jo lahko v vsakem trenutku iz dnevnega stylinga spremenite v večernega.

Midi in maxi krilo.

Ženske jih imajo preprosto rade, saj jim nudijo udobje. Kombinirate jih lahko za vsak dan, kot tudi za večerne priložnosti. Letos bo opaziti tudi precej prosojnih midi in maxi kril iz tila in čipke, ki bodo zapeljivo razkrivala obrise ženskih oblin.

Suknjiči pastelnih in izrazito močnih barv.

Letošnja pomlad kar kliče po modnih suknjičih v pastelnih, kakor tudi v izrazito močnih barvah. Včasih ob suknjičih prehitro pomislimo na resen poslovni styling, a temu ni vedno tako. To je modni kos, ki bo odlično nadgradil vašo podobo. V pomladnih kolekcijah ga najdemo v številnih sproščenih različicah. Izbirate lahko med enorednim ali dvorednim zapenjanjem, med tajliranimi ali širokimi kroji. Preden ga kupite, ga obvezno pomerite. Ob tem ga zaprite, da ne boste kupili premajhnega ali prevelikega. Ženske, ki imajo večje prsi, naj izberejo enoredno zapenjanje, ženske z manjšimi prsmi pa si lahko privoščijo dvoredno zapenjanje. Vsem ženskam lepo pristojijo suknjiči, ki ustvarijo žensko silhueto, oziroma poudarijo najožji del telesa vsake ženske. Kakorkoli že, pomladni modni kos, ki rešuje vsako modno zagato.

  

Hlače na zvonec.

Ponovno so se vrnile v velikem slogu in zasedle pomembno mesto v pomladni kolekciji. Enobarvne hlače na zvonec so vedno dobrodošle in enostavne za kombnirati. Spremlja jih visok pas, v nji boste vedno videti popolno. Izbirale bomo med klasičnimi dolgimi hlačami na zvonec, še posebej priljubljene pa bodo v dolžini 7/8.

Modni pajac ali owerall hlače.

Ta udobni modni kos že dolgo ne uporabljamo več le za delovne obveznosti, postal je sodobni modni spremljevalec ženske garderobe. V letošnji pomladni kolekciji je prodorno zasedel pomembno mesto. Oblečete ga lahko za vsakdanje nakupovanje, preprost potep po mestu, za cocktail in večerne priložnosti, kakor tudi v poslovne namene. V njem boste vedno videti modno, le pravilen kroj morate izbrati. Pomembno je, da je dobro krojen ter poudarjen v pasu. Ženske višje postave lahko izbirate med modeli s širokimi hlačnicami, nižje postave pa, kljub zapovedim letošnje pomladi, raje izberite nekoliko ožji kroj hlačnic. Modni pajac vedno poudari ženstvenost, naj gre za dnevno ali večerno varianto.

Klasični temni džins.

Znano je že, da je modni džins vedno prava izbira. V letošnji pomladi ga bomo nosile v izrazito temno-modri barvi in v številnih modnih različicah, kot so kombinezoni iz džinsa, obleke, maxi krila ali večne džins hlače. Modne pa ostajajo tudi sprane in natrgane kavbojke.

Mirjana Stiplošek Gorza
Foto: vir Pinterest

Komentarji:

Oddaj komentar

Odgovori

* Ime:
* E-pošta: (ni objavljeno)
* Komentar:
Verification code: