Butik in salon čevljev La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

Modna hiša Gucci, ena najbolj vplivnih na svetu!

Na modnem trgu poteka trden boj, kako prepričati potrošnike, da namenijo svoj denar prav določeni modni hiši. Luksuzni izdelki prestižnih modnih znamk so včasih vredni vrtoglavo visokih vsot denarja.

V zadnjem času se v Sloveniji na socialnih omrežjih kar precej omenja prestižna modna znamka Gucci, kjer mlada dama s simpatičnim koroškim naglasom Slovencem predstavlja modne izdelke Gucci. Ne le predstavlja, navdušuje jih za nakup le-teh. Kot sama ponosno pove, jih je večino prejela od svojih oboževalcev. Njeni nastopi na socialnih omrežjih so dosegli zavidljivo pozornost. Nekateri so nad videnim in slišanim navdušeni, spet drugi se zgražajo, mnenja so deljena. Gre za odlično marketinško potezo, modno parodijo ali resnično stanje mlade dame? O tem presodite sami. Osebno sprejemam ljudi takšne kot so, kar pa še ne pomeni, da so mi všeč ali da mi niso všeč.

Dejstvo je, da si le redki lahko privoščijo to prestižno blagovno znamko. Luksuzna modna hiša Gucci, ki je v 90-ih pod taktirko Toma Forda in Domenica De Soleja postala ena najbolj zaželenih in donosnih, je še danes izjemno uspešna in zaželjena. Spletne raziskave v kar 48-ih državah so pokazale, da si sicer veliko število potrošnikov želi kupovati modne izdelke Gucci, a denar predstavlja oviro pri nakupu le-teh. Na modnem trgu poteka trden boj, kako prepričati potrošnika, da namenijo svoj denar prav določeni modni hiši. Saj veste, luksuzni izdelki prestižnih modnih znamk so pogosto vredni vrtoglavo visokih vsot denarja.

Vedno ekstravagantna moda Gucci, sinonim za visoko modo.

Gucci modni izdelki so sinonim za visoko modo in prestiž. Na eni strani so potrošniki, ki si sicer želijo te prestižne modne znamke, a se sprašujejo, če je le-ta res vredna denarja, ki ga morajo odšteti zanjo. Na drugi strani so potrošniki modni odvisniki, ki le-to želijo imeti za vsako ceno. Znano je, da modni kosi te prestižne blagovne znamke po vsem svetu prejemajo veliko pozornosti in so posledično kljub visoki ceni dobro prodajani. Njihova oblačila so izdelana iz okolju prijaznih materialov. So ekstravagantna in pogosto prekoračijo mejo vsakdana. Čevlji so oblikovani tako, da se skladajo z njihovo simbolično kolekcijo oblačil, ki je pogosto živahnih, pisanih barv, večjih in manjših vzorcev. Njihovi znameniti nizki mokasini, ki jih krasi konjska podkev in udobni, nizki natikači, so prepričali modne navdušence po vsem svetu. Le-ti so zanje pripravljeni odšteti veliko denarja, saj so postali must-have modni dodatek. Višine in debeline pet salonarjev, gležnarjev in škornjev so raznolike, od tistih ekstremno visokih, ozkih, do nižjih in odebeljenih pet. Pogosto so oplemeniteni z modnim okrasjem, kot so bleščice, perle, satenasti trakovi, kovinski dodatki, pentlje in drugo. Nemalokrat čevlje krasijo modni paščki, ki zagotavljajo stabilnost in varen korak.

Gucci v prihodnje brez pravega krzna.

Modna hiša Gucci že konec tega leta v svojih kolekcijah ne bo več uporabljala pravega krzna, tako na oblačilih, kot tudi na čevljih ne. Modne kose preteklih kolekcij, ki jim bodo ostali, bodo prodali na dražbi, zbrana sredstva pa namenili organizacijam, ki se borijo za pravice živali.

Ženske ljubimo modo. 

Danes živimo v času visoko kakovostne modne izbire, lahko bi celo rekli, da je vsega dovolj in še preveč. Le izbrati moramo tiste prave. Radovedna sem in preprosto uživam v teh trenutkih. Modo obožujem že vse življenje, uživam v prav slehernem trenutku modnega opazovanja in nakupovanja. Ženske smo rade lepe in priznati moramo, da si kdaj zaželimo tudi kakšen dizajnerski modni kos, ki nosi ime vplivnega modnega ustvarjalca. In Gucci je zagotovo eden izmed njih. Vprašanje je le, če vas bo prepričal, da svojo podobo in lasten denar zaupate prav njihovi modni hiši.  

Mirjana Stiplošek Gorza
Foto: osebni arhiv

Komentarji:

Oddaj komentar

Odgovori

* Ime:
* E-pošta: (ni objavljeno)
* Komentar:
Verification code: