Butik in salon čevljev La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

Midi-maxi obleka zmagovalka jeseni 2018!

Jesenska obleka 2018 z nekoliko daljšimi dolžinami kot doslej, od zelo midi, do zelo maxi. Dolga jesenska obleka je vodilni in hvaležni modni kos te jeseni.

Fashionistke že od nekdaj ljubimo modne obleke, saj so neskončno uporabne. Ženske jih rade nosimo za poslovne priložnosti, za prijetna druženja s prijateljicami, na večernem zmenku, pri nakupovanju, na plaži, za svečane priložnosti in še bi lahko naštevala. Osebno že od nekdaj čutim, da ženske obleke izražajo modno brezčasnost, naš styling naredijo varen in udoben, le pravo obleko moramo izbrati za pravo priložnost. Saj že veste, da so najbolj urejene in privlačne tiste ženske, ki dajejo vtis, da se sploh ne trudijo za svoj videz. So preproste, negovane in urejene. Izbirajo med oblačili, ki se jim podajo in izberejo vedno prave modne dodatke, ki odlično začinijo celoten videz. In seveda nikdar ne pozabite, bolj kot izbor obleke je pomemben način, kako zna ženska obleko nositi.

Jesenska obleka 2018.

Modne obleke so že nekaj zadnjih sezon zaznamovale žensko garderobo. Le zakaj ne, saj so privlačne, elegantne in letos še posebej udobne. Jesenska obleka 2018 se ponaša z nekoliko daljšimi dolžinami kot doslej, od zelo midi, do zelo maxi. Dolga jesenska obleka je vodilni in hvaležni modni kos te jeseni. Enostavna je za kombiniranje in rešuje nas v trenutkih, ko ne vemo kaj bi oblekle. Nekatere letošnje jesenske obleke so videti nekoliko prevelike, oddajajo videz ohlapnega, kot že nekoč videna  XL oblačila, še vedno pa so prisotne obleke, ki poudarijo ženske telesne linije in ostajajo stalnica v garderobi vsake ženske. V letošnji jesenski kolekciji je videti tudi nekaj lahkotnih in prosojnih modnih oblek s cvetličnimi vzorci in vzorci Daljnega vzhoda, h katerim lahko kombinirate modne gležnarje in škornje. Pisane barve, naborki, volančki, plastenje, materiali in kroji, ki nudijo udobje in razvajajo, so stalnica letošnje jeseni. Res je, da v letošnji jesenski obleki ne boste videti zelo zapeljivo in seksi, a v zameno boste simpatično privlačne, prejele boste veliko mero udobja.

Živalski potiski, ko ste nad njimi preprosto navdušene in jih obožujete ali pa jih sploh ne prenesete. 

Nekatere znane modne hiše so to jesen ponovno posegle po vzorcih afriške savane. Živalski potiski so močno prisotni v letošnji jesenski kolekciji. Gre za modne vzorce, ki nikoli ne gredo čisto iz mode. Saj poznate tisti občutek, ko ste nad njimi preprosto navdušene in jih obožujete ali pa jih sploh ne prenesete. Živalske potiske nekateri občutijo kot preveč izstopajoče, cenene in to se pogosto zgodi takrat, kadar niso pravilno kombinirani. Samo majhna napaka in celoten styling z živalskim potiskom je uničen. Nekatere ženske pa živalske potiske preprosto obožujejo, znajo jih odlično kombinirati z modnimi dodatki, zato bodo le-te v novi jesenski modi 2018 preprosto blestele in uživale. Modne obleke z živalskim potiskom so vedno opažene, le kombinirati jih morate pravilno. Čeprav je letos celo dovoljeno kombiniranje več živalskih potiskov hkrati, je za "in modni videz" dovolj že uporaba enega kosa oblačila ali modnega dodatka v tem vzorcu. V kolikor pa se boste odločile za bolj drzno modno kombinacijo večih živalskih potiskov, pa obvezno dodajte nevtralno barvo. Leopardji in kačji vzorec sta letošnja absolutna zmagovalca med živalskimi potiski.

Barve jesenskih oblek.

Barve letošnje jeseni so udarne. Veliko je rdeče, v nekoliko temnejši barvi burgundca s podtonom jajčevca, kot tudi močne rdeče s podtonom oranžne barve. Oranžno barvo zasledimo tako v kombinaciji, kot tudi samostojno. Veliko je modre, predvsem svetlejše, kraljevo modre barve, sledi ji vijolična v močnejših odtenkih. Videti je tudi nekaj nežne lila barve, ki je odličen nadomestek za močno uveljavljene rožnato-roza odtenke preteklih sezon. Letošnjo jesen je močno zaznamovala tudi rumena barva, prisotni so tudi svetlo rumeni toni. Bež-kamel odtenek je stalnica vsake jeseni in odlično dopolnjuje jesenska oblačila. In seveda ne glede na sezono je kombinacije bele in črne barve vedno aktualna, vedno nezmotljiva, vedno elegantna. Pravijo, da ima črna barva vse, bela prav tako, zato sta absolutni zmagovalki vseh sezon. Barvna palete letošnje jeseni je pestra, le izbrati morate vašo barvo.

Mirjana Stiplošek Gorza
Foto: vir Pinterest

Komentarji:

Oddaj komentar

Odgovori

* Ime:
* E-pošta: (ni objavljeno)
* Komentar:
Verification code: