Butik in salon čevljev La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

Leopardji vzorec prisoten tudi v Pradini modni kolekciji!

Nove modne sezone vedno s seboj prinesejo nove modne trende, a nekateri izmed njih se vztrajno prebijajo skozi vsa modna obdobja. Eden izmed teh je zagotovo večni vzorec afriške savane, leopardji vzorec.

Tudi v letošnji kolekciji je bilo predstavljenih nekaj modelov torbic Prada, ki so z vsemi pripadajočimi dodatki simpatično izstopale z živalskimi potiski. Nekateri se živalskim potiskom izogibajo na vse pretege, spet drugi jih neizmerno občudujejo. Osebno mi je ta vzorec zelo všeč kot dodatek k celotnemu stylingu, še posebej v obliki čevljev, torbic, denarnic in modnih pasov, ki jih letos lahko odlično kombinirate k eno-barvnim oblačilom v črni, bež, nude in tudi k vsem odtenkom rdeče barve. A previdno pri kombiniranju živalskih vzorcev, ne pretiravajte z njimi. S pravo količino bodo vedno odlično popestrili celoten videz. Pravilno kombiniranje živalskih vzorcev k celotni opravi deluje ekstravagantno in prefinjeno, nepravilno kombiniranje pa vas bo naredilo cenene. Ne pozabite na že preizkušeno pravilo, manj je več, ki še posebej drži pri živalskih potiskih.

Po več kot stoletju prisotnosti te znamenite modne hiša na trgu, je blagovna znamka Prada danes ena najbolj znanih blagovnih znamk na svetu, saj je prisotna na modnem trgu že od davnega leta 1913. Vse od svoje ustanovitve do danes, pod svojim okriljem združuje kar šest blagovnih znamk, kot so Prada Donna, Prada Uomo, Jill Sander, Miu Miu, Granello in Helmut Lang. Pradine trgovine najdemo v vseh večjih mestih po svetu. Ponujajo nam luksuzne kreacije ženskih, moških in otroških modnih oblačil, modno obutev, prefinjene dišave, sončna očala in še več. Modno znamko Prada odlikuje popolna eleganca. Pravijo, da so dame, ki nosijo Pradine modne umetnine prave dame z veliko mero stila in okusa. Modne torbice Prada izstopajo vedno in povsod. Ženske po vsem svetu danes rade nosijo visoko cenjene torbice Prada in verjetno si prav vsaka izmed nas želi imeti vsaj en kos te znamenite torbice v svoji omari. Znano je že, da prav Pradini modni ustvarjalci skozi svoje modno ustvarjanje pogosto narekujejo pravila igre v modnem svetu. In še zanimivost, ki pravi, da so modni izdelki blagovne znamke Prada tako priljubljeni po vsem svetu, da so najpogosteje kopirani s strani ponarejevalcev vsega sveta, zato previdnost pri nakupu ni odveč.

Mirjana Stiplošek Gorza

Foto: osebni arhiv

 

Komentarji:

Oddaj komentar

Odgovori

* Ime:
* E-pošta: (ni objavljeno)
* Komentar:
Verification code: