Butik in salon čevljev La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

Modni pajac - brezčasni modni kos v ženski garderobi!

Kadar res nimate časa razmišljati kaj obleči, rade pa bi bile šik, imejte na zalogi vsaj en kos modnega pajaca. Ne, ne le en kos. Ko ga boste občutile na lastni koži, boste spoznale, da zaseda skoraj tako pomembno mesto v vaši garderobi, kot mala črna obleka.

Udobni modni pajaci že dolgo niso več le za domače delovne obveznosti, postali so sodobni modni sopotniki ženske garderobe. Oblečete ga lahko za vsakdanje nakupovanje, preprost potep po mestu, za cocktail in večerne priložnosti, kakor tudi za poslovne namene. V njem boste vedno videti modno in celovito, le pravilen kroj morate izbrati. Osebno ga zelo rada oblečem, saj mi daje občutek celovitosti in popolnosti. Ženske danes dobro vemo, da ga potrebujemo v svoji garderobi, zato ga številni modno oblikovalci že leta uvrščajo v svoje kolekcije. In ne le črnega, dobro ga je imeti tudi v drugih barvnih različicah. Modni pajac vedno poudari ženstvenost. Pomembno je, da je dobro krojen ter poudarjen v pasu. Ženske višje postave lahko izbirate med modeli s širokimi hlačnicami, nižje postave pa raje izberite nekoliko ožji kroj hlačnic. Odlično ga lahko nadgradite s skrbno izbranimi modnimi dodatki, kot so nakit, ustrezna torbica in čevlji. Modni pajaci niso zahtevni za kombiniranje. So modni in udobni hkrati, vedno nam nudijo hitro rešitev za popoln styling brez veliko razmišljanja. K pajacu lahko kombinirate nizke ali visoke pete, odvisno od vašega razpoloženja.

In še pomemben namig ob nakupu pajaca iz lastne izkušnje!
Izognite se neposrečenim in prirejenim krojem. Kupite takšen pajac, ki ga boste lahkotno, brez težav oblekle in slekle. Odpiranje pajaca naj bo prilagodljivo in lahkotno. To vam bo še posebej prav prišlo, ko se boste v lokalu odpravile na toaleto. Modne pajace, ki so zapleteni že pri začetnem oblačenju in slačenju ne kupujte, saj se v njih ne boste počutile prijetno in svobodno. Ženske že poznamo tisti nerodni občutek, ko zaradi neustreznega kroja potrebujemo pomoč pri oblačenju in slačenju v toaleti, kar je še posebej neprijetno na raznih zabavah, prireditvah, v lokalih in na drugih dogodkih izven doma. Zato ne kupujte krojev, ki vas bodo omejevali, funkcionalnost preverite že ob samem nakupu.

Univerzalni črni pajac:
Modni strokovnjaki pravijo, da je črni modni pajac postal resen tekmec mali črni obleki. Obe modni varianti me vedno očarata v neštetih modnih različicah, zato si več ne znam predstavljati garderobe brez teh dveh pomembnih modnih kosov. Prav črni pajac me je velikokrat rešil iz zagate, kaj obleči. Verjemite, izbor črnega modnega pajaca je vedno odličen izbor, kateremu dodate le priložnosti ustrezen nakit, skrbno izbrane čevlje in torbico. S takšno izbiro bo vaša oprava vedno zanesljiva, popolna in prijetno nosljiva. Ženske že poznamo tisti občutek, ko ni potrebno razmišljati kaj kombinirati k hlačam, kaj kombinirati h krilu, saj smo izbrale zmagovalca med pajaci.


 
Za vsak dan:
V modnem pajacu za vsak dan se boste počutile sproščeno in modno. Izberite mehek, prožen material, ki vam bo zagotavljal celodnevno cono udobja. Osebno imam najraje jersey dnevne pajace, ki so prilagodljivi, udobni  in se ne mečkajo. Ves dan boste lahko brezskrbno pohajkovale, nakupovale, uživale v družbi prijateljice in ob tem spoznale, da je modni pajac idealen modni kos za vaš vsakdan. K pajacu za vsak dan lahko kombinirate nizke ali visoke pete, odvisno od vašega razpoloženja.

Za cocktail in večerne priložnosti:
Večerni modni pajac izstopa vedno in povsod, le pravilen material in kroj morate izbrati. K svečanemu pajacu lahko kombinirate pas, modni nakit, ustrezne večerne čevlje in torbico. Enobarvni večerni pajac se sklada s izstopajočimi modnimi dodatki. K žlahtnim in bolj svečanim materialom pa kombinirajte raje minimalistične modne dodatke in se držite pravila manj je več. Kadar niste razpoložene ali nimate dovolj časa za oblikovanje večernega stylinga, je izbor modnega pajaca varna cona. In če ne veste, kaj obleči za večerno priložnost in ob tem izgledati popolno, si boste z izbiro pajaca prihranile  veliko časa in stresnih situacij. K večernemu pajacu kombinirajte ljubko večerno torbico in elegantne čevlje z visoko peto, le izjemoma tudi nizko peto.

Za poslovne priložnosti:
Pajac za poslovne priložnosti lahko nosite samostojno ali v kombinaciji z modnim suknjičem, ki bo odlično nadgradil celotno poslovno podobo. Izbirajte med modro, sivo in črno barvo, lahko tudi v kombinaciji z belo. Temu dodajte še ustrezno poslovno torbo in čevlje, ki se naj skladajo s poslovnim kodeksom oblačenja. Raziskave kažejo, da večina ljudi v poslovnem svetu bolj zaupa urejenim ljudem. Uspeh v poslovnem življenju je močno odvisen od posameznikovega videza in nastopa, zato le-temu posvečajte svoj čas in pozornost. 

Mirjana Stiplošek Gorza

Foto: vir Pinterest


 

Komentarji:

Oddaj komentar

Odgovori

* Ime:
* E-pošta: (ni objavljeno)
* Komentar:
Verification code: