Butik in salon čevljev La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

Mala dizajnerska modna torbica!

Uživajte pri izbiri male dizajnerske modne torbice. Izberite tisto, ki se ujema z vašim stilom in načinom življenja.

Vsaka ženska si kdaj zaželi drago dizajnersko torbico. Prava torbica, ki nosi zveneče ime priznanega modnega ustvarjalca, ni le občasni modni kos, temveč nekaj, kar vas bo spremljalo skozi vse življenje. Modni poznavalci pravijo, da so v zadnjem času luksuzne torbice prava naložba, saj jim cena z leti raste, še posebej, če so lepo negovane in ohranjene. Ali tudi ve uživate ob ogledovanju in nakupovanju torbic? Jih rade tudi pomerjate? Saj že poznate tisti občutek, ko novo torbico vzamete v roko ali jo zavihtite preko ramen in se ogledujete v ogledalu. Za nekatere ženske je to poseben ritual, v katerem neizmerno uživajo. Spet za druge predstavlja dizajnerska torbica nepomemben kos in jim ne pomeni prav nič. Kakorkoli že, vsaka ženska sama zase najbolje ve, kaj jo osrečuje in kateremu kosu garderobe bo posvečala največ pozornosti. In verjemite, mala dizajnerska torbica tudi v letošnji sezoni zaseda prav posebno mesto.

Preden se odločite za nakup dizajnerske torbice, temeljito razmislite kaj želite. Spoznajte svoje želje glede namena uporabe, barve in oblike torbice ter vašega življenjskega sloga. Zelo pomembno je, da boste izbrale takšno, ki bo ustrezala vašemu stilu življenja, takšno, ki jo boste dalj časa rade nosile. Dobro je tudi preveriti, če boste vanjo spravile vse stvari, ki jih potrebujete v vašem vsakdanu. In četudi je torbica majhna, preverite, če ima notranje žepke, ki vam bodo omogočali lažjo organizacijo v mali torbici. Dizajnersko torbico vedno kupite v originalni, fizični trgovini, kjer boste prejele ustrezen račun in certifikat o avtentičnosti. Verjemite, doživele boste prijetno nakupno izkušnjo, uživale boste. S pojavom spletne prodaje pa se je žal na trgu pojavilo veliko ponaredkov. Zato dobro preverite spletno stran, preko katere želite opraviit nakup. Najprej preverite, če proizvajalec podpira spletno stran, preko katere imate namen kupovati, nato pa dobro preverite vsako podrobnost. Dobro je tudi, če se naučite prepoznati ponaredke. 

Raziskave navajajo, da se izplača vlagati v dizajnerske torbice, saj njihova vrednost neprestano narašča. Zasledila sem zanimiv podatek, ki to potrjuje. Leta 1955 se je v prodaji pojavila torbica Chanel Medium Classic Flap Bag. Takrat je znašala cena te torbice 220,00 ameriških dolarjev. Leta 1990 je cena za to isto torbico narasla na 1.150,00 ameriških dolarjev, danes znaša cena te iste torbice 4.900,00 ameriških dolarjev. V zadnjem času lahko vse pogosteje po nekoliko ugodnješi ceni najdete kakšen lep, originalen dizajnerski kos modne torbice tudi v outlet trgovinah, a o tem več prihodnjič, iz prve roke. 

Mirjana Stiplošek Gorza
Foto: vir Pinterest

Komentarji:

Oddaj komentar

Odgovori

* Ime:
* E-pošta: (ni objavljeno)
* Komentar:
Verification code: