Butik in salon čevljev La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

Ljubka, mala, vedno opažena večerna torbica!

Ljubke male večerne torbice so prave mojstrovine modnih oblikovalcev. Prevzamejo nas že na prvi pogled in čeprav zaradi svoje majhne prostornine niso preveč praktične, so ženstvene in elegantne.

Romantične večerne torbice navdušijo s svojo ljubko majhno obliko, kontrastnimi barvami, izbranimi modnimi dodatki in zanimivimi modeli. So ljubke, nemalokrat bleščeče in vedno opazne. Kljub svoji majhnosti nudijo prostor za osnovna ličila, telefon, ključe in denar. Običajno so narejene iz žlahtnih materialov, kot so svila, saten, čipka in vezeni materiali. Krasijo jih čudoviti detajli, kot so kristali, biseri, pentlje, školjke, rožice, razni potiski in modne vezenine. Najdemo jih v številnih različicah, pogosto nas navdušijo že na prvi pogled.

Vsaka ženska bi morala imeti v svoji garderobi zlato, srebrno in črno barvo te ljubke torbice. Sama temu dodajam še rdečo barvo. S temi barvnimi kombinacijami lahko uspešno nadgradite in dopolnite svoj zunanji večerni styling, sicer pa barvnih omejitev ni. Večerna torbica je lahko drugačne barve kot so čevlji, vendar se naj barvi torbice in čevljev ujemata. Običajno odlikuje večerne torbice njihova prisrčna majhnost. Tiste, ki pa čutite večno prostorsko stisko v torbici, pa lahko izbirate tudi med nekoliko večjimi, a še vedno svečanimi oblikami večernih torbic. In še nasvet. Ko oblečete novi kos večerne garderobe v kombinaciji z večerno torbico in čevlji prvič, le-to storite najprej doma. Tako se boste prepričale, da ste izbrale prave modne kose ter barvne kombinacije, v katerih se boste dobro počutile in blestele. 

Nekoč je veljalo pravilo, da so male clutch ali pisemske torbice, primerne samo za večerne priložnosti, a temu že dolgo ni tako. Modni oblikovalci si jo vsako sezono želijo predstaviti v novi podobi z novimi modnimi detajli. Clutch torbica ostaja večna in nedotakljiva, primerno majhna, praktična in nepogrešljiva. Danes več ni ostre meje med večernim in dnevnim, zato lahko malo Clutch torbico uporabite tako za večerne, kot tudi dnevne priložnosti.

Večerna torbica predstavlja pomemben detajl k večerni opravi, zato izberite takšno, ki se bo skladala z vašim izbranim osebnim stilom. Bodite zveste svojemu osebnemu stilu in nikoli ne izberite določen tip večerne torbice le zato,ker je le-ta trenutno moden. In verjemite, opažene boste!

Mirjana Stiplošek Gorza
Foto: arhiv La Miriam 

Komentarji:

Oddaj komentar

Odgovori

* Ime:
* E-pošta: (ni objavljeno)
* Komentar:
Verification code: