Butik in salon čevljev La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

Modna zgodba, ki združuje modo in ljubezen do jadranja. Unikatne pletenine Zelko.

Premierna predstavitev kolekcije unikatnih pletenin Zelko je bila predstavljena v mariborski vinoteki Rožmarin. Modna kolekcija, ki vsebuje ženske in moške pletenine za vse generacije.

Mladi jadralec, 23-letni Žan Luka Zelko svoje življenje že od malih nog posveča jadranju, z vso predanostjo in ljubeznijo. Živi sebi lasten življenjski slog, ki ga osrečuje. Kot sam pravi, je že od nekdaj zaljubljen v morje in medtem, ko nekaterim v hladnih dneh na morskih valovih ni ravno prijetno, sam tudi v teh okoliščinah neizmerno uživa, saj ga greje ljubezen do jadranja. Razumeli ali ne, takšen pač je Žan Luka, s katerim sem na poseben način povezana že od njegovega rojstva. In čeprav se ne vidiva prav pogosto, vedno veva, da obstajava. Zato mi je bilo toliko bolj drago, ko sem prejela vabilo na premierno predstavitev njegove lastne kolekcije unikatnih pletenin ter modnih dodatkov Zelko in spoznala, da uresničuje svoje sanje, idejne zasnove ter na sebi lasten način s pomočjo družine združuje šport in modo. Ko sem ga zagledala na odru, srečnega, ponosnega in polnega emocij, sem hipoma spoznala, da je nekoč majhen, navihan, vedno nasmejan deček daljših črnih kodrastih las odrasel v moža, v športnika, v poslovneža. Tudi največji so kljub življenjskim vzponom in padcem uspeli šport, modo in svoj življenjski slog združiti v zgodbo o upehu.

Unikatna linija pokrival in modnih dodatkov "by Žan Luka Zelko" je bila premierno predstavljena v mariborski vinoteki Rožmarin.

Zanimivi gostje vseh generacij, ki so v večini upoštevali zaželen dress code, so bili nad videnim navdušeni. Mlada glasbenica Maša Golob je uvodoma prisotne navdušila z igranjem električne violine v družbi izvrstnega raperja 6pack Čukurja. Mlad, simpatičen voditelj Mitja Šeško je s svojim sproščenim in všečnim nastopom goste popeljal skozi modno dogajanje tega večera. Za modni make-up sta poskrbeli priznani vizažistki Ajda Simončič in Ksenija Pehlič. Unikatne modne pletenine so pod vodstvom Ane Žvorc predstavile manekenke in manekeni Anna studia, le-ta je tudi poskrbel za privlačno scensko ureditev prostora. Žan Luka Zelko je kljub trenutni poškodbi bil videti zadovoljen, organizatorki dogodka Niki Čukur in vsem ostalim akterjem, ki so mu pomagali pri kreaciji tega dogodka, je izrekel prisrčno zahvalo.

Unikatna kolekcija modnih pletenin Zelko. Všečna, uporabna, modna, zapeljiva in preprosta za kombiniranje. 

Unikatna kolekcija modnih pletenin Zelko vsebuje ženske in moške pletenine za vse generacije. Kot sami pravijo, za vse starosti, od modnih navdušencev, do rekreativnih športnikov. Njihovi izdelki so prava zakladnica stilov, ki jih lahko uporabniki nosijo na več načinov. Pletene kape s trendovskimi raztrganinami, klasična pletena pokrivala, kape s cofom na vrhu glave, modne baretke, šali in ostala športno-elegantna pokrivala unikatne modne kolekcije Zelko, so oblikovana preprosto, a uporabno. Vsak artikel je unikatno in ročno izdelan iz kakovostnih, naravnih materialov, zato so modeli prijetno nosljivi. V kolekciji unikatnih pokrival "by Žan Luka Zelko" prevladujejo siva, bela in črna barva, kot je bil tudi zaželen dress code tega večera. Modna pokrivala krasi zaščitni znak v obliki jadra, ki je sinonim mladega jadralca. Všečno, uporabno, modno, zapeljivo, prikupno in preprosto za kombiniranje.

Podpora mlademu jadralcu. 

Gostje so z veseljem pozdravili predstavljene trende modnih pletenin Zelko in podprli mladega jadralca na svoji športni in poslovni poti. Vsa zbrana sredstva iz naslova prodaje modne kolekcije unikatnih pletenin Zelko bodo namenjena izvedbi in realizaciji jadralnega programa mladega jadralca v letu 2018, kjer se bo na svetovnem prvenstvu v Aarhusu na Danskem potegoval za prve olimpijske vozovnice. Zatorej dragi Žan Luka, srečno in veliko uspeha na tvoji nadaljni športni in modni poti. Živi svoj lifestyle, bodi srečen, ostani zvedav, borben, marljiv, uspešno jadraj med valovi življenja!

Mirjana Stiplošek Gorza
Foto: osebni arhiv

 

Komentarji:

Oddaj komentar

Odgovori

* Ime:
* E-pošta: (ni objavljeno)
* Komentar:
Verification code: