Butik in salon čevljev La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

Mobilna aplikacija SpaMatch ali "Uber za lepotne storitve"!

SpaMatch in sodobna ženska, vedno in povsod. Mobilna aplikacija SpaMatch nudi tako preproste rešitve, da jih sodobna ženska ne more spregledatiŽenske ne želimo biti utrujen in nezadovoljen odsev same sebe in prav z aplikacijo SpaMatch lahko v vsakem trenutku gojimo odnos do svojega zunanjega videza, ki je nam ženskam, že od nekdaj zelo pomemben.

Nekoč sem vam že zaupala, da sem vse življenje rada urejena. Preprosto uživam v tem. A zraven lepega zunanjega videza sem rada tudi srečna, zadovoljna, rada živim na sebi lasten način, rada uživam v tistem, kar me osrečuje, rada ljubim, se smejim, rada sem jaz, brez vpliva okolice. Zdaj, ta trenutek! Pojem urejene ženske je širok in težko ga je točno opredeliti. In ne le to, ženske zanj nismo vedno pripravljene žrtvovati časa, ki je v današnjem vsakdanu tako dragocen. Sodobna ženska dobro ve, da kljub napornemu vsakdanu, zahtevni službi in razvajeni družini lahko kljub vsemu z malo iznajdljivosti ustvari videz brezčasne lepote.

Sodobna ženska danes je neodvisna, a za kakšno ceno?

Za ceno življenjskega ritma, ki je popolnoma predan delu, pa naj gre za uspešno poslovno žensko, mater ali domačo gospodinjo. Znano je že, da se sodobna ženska predaja delu v službi in delu doma. Znano je tudi, da sodobna ženska zna sama zase zaslužiti denar in vlagati energijo v to, da bo urejena, lepa, privlačna. A pogosto je čas tisti, ki jo omejuje. Dobro se zaveda, da zunanji videz veliko pove o ženski, zato ji toliko več pomeni. Zunanji videz pogosto razkriva, kakšen odnos ima ženska do same sebe, kakšna je njena samopodoba in kako spoštuje samo sebe. Saj že vemo, da ljudje dober zunanji videz običajno povezujemo z nečim dobrim, pozitivnim, uspešnim.

Mobilna aplikacija SpaMatch je preprosta, prilagodljiva, učinkovita in sodobna.

Ženska lepota in urejenost se začne in traja v prav vsakem življenjskem obdobju, vendar mora biti spontana in neobvezujoča, teči mora v smeri preprostih rešitev in ponudb. In prav to sem doživela, ko sem spoznala in začela uporabljati sodobno mobilno aplikacijo SpaMatch. Čeprav sem bila na začetku nekoliko skeptična in se mi je v mislih porajal dvom, čemu in zakaj SpaMatch, sem danes nad to aplikacijo navdušena. Tako preprosta je, prilagodljiva, učinkovita in sodobna. Ne vem, če me boste razumeli, a SpaMatch mi je ponudil tisto, kar pogosto potrebujem v svojem vsakdanu.  

SpaMatch mi vedno pomaga najti pravo rešitev. 

Saj poznate tisto nelagodno situacijo, ko se vam v urnik vsili nepredviden pomemben sestanek ali se vam nepričakovano na obisk najavi pomembna stranka. Včasih se dan preprosto obrne v smer, ko morate imeti urejeno pričesko, urejene nohte. Spet drugič nujno potrebujete svež obraz in brezhiben make-up. Včasih morate nepričakovano na službeno pot ali imate seminar v drugem kraju. Ženske dobro vemo, da tudi takrat potrebujemo popoln videz, ponudbe v drugem kraju pa sploh ne poznamo. Pride pa tudi dan, ko imamo preprosto nekaj več časa zase in si zaželimo razvajanja, kot je masaža. Naši stalni ponudniki so že zasedeni in nas ne morejo sprejeti. Vsi ti nepredvideni trenutki so nam, ženskam dobro znani. Dolgotrajno naročanje in neuspešno telefonsko poizvedovanje za storitev, ki jo pač potrebujemo, nam je včasih naporno in odveč.

V samo štirih korakih do želenega ponudnika.

Zato mi je bilo toliko bolj drago, ko sem izvedela za mobilno aplikacijo SpaMatch, ki nudi rešitev takoj, oziroma tekom dneva. Kadar pa ste res v stiski s časom ali preprosto na vašo željo, vam SpaMatch omogoča, da lahko želeno storitev naročite tudi na vaš dom. Kako, na kakšen način? Osebno sem to izvedla  popolnoma preprosto, v nekaj korakih. V mobilno aplikacijo SpaMatch sem vnesla želen termin in želeno storitev. Znotraj te aplikacije so se mi takoj oglasili ponudniki, ki so bili na voljo. V ponudbah, ki sem jih prejela, sem najprej pregledala ocene strank, ki so storitev posameznega ponudnika že koristile, nato lokacijo in seveda tudi ceno. Že v naslednjem koraku sem potrdila ponudnika, ki sem ga izbrala. Moj problem je bil rešen, jaz pa seveda preprosto zadovoljna in neobremenjena.

Osebno ne želim biti utrujen in nezadovoljen odsev same sebe in prav z aplikacijo SpaMatch lahko v vsakem trenutku gojim odnos do svojega zunanjega videza, ki je nam ženskam, že od nekdaj zelo pomemben. Saj že veste, da ljudje, ki res dobro skrbijo zase v vsakem trenutku, so brezčasni in ostajajo zvesti svojemu stilu. Morda bo tudi vam mobilna aplikacija SpaMatch kdaj pomagala rešiti zagato, v kateri ste se znašli. Zato vam v štirih korakih predstavljam preprosto uporabo mobilne aplikacije SpaMatch:

Korak 1: Izberite storitev, ki jo želite.
Korak 2: Izberite termin, ki vam ustreza.
Korak 3: Izberite tistega ponudnika, ki ga potrebujete.
Korak 4: Ocenite kvaliteto storitve, ki ste jo prejeli.

SpaMatch in sodobna ženska. Vedno in povsod.

Mobilna aplikacija SpaMatch nudi tako preproste rešitve, da jih sodobna ženska ne more spregledati. Mnogi ji rečejo tudi »Uber za lepotne storitve«. Z leti imamo poseben odnos do svojega zunanjega videza. Splošno znano je, da je lep, urejen videz ženske eden osnovnih pogojev za uspeh. Danes lahko ženska oblikuje svoj videz bistveno bolje, kot nekoč. Sodobna ženska zna s preprosto mobilno aplikacijo SpaMatch v vsakem trenutku in povsod poskrbeti za svoj videz. In saj veste, to so ženske, ki so videti brezčasne, srečne in zadovoljne, pogosto tudi uspešne.

Mirjana Stiplošek Gorza
Foto: osebni arhiv in vir SpaMatch

 

Komentarji:

Oddaj komentar

Odgovori

* Ime:
* E-pošta: (ni objavljeno)
* Komentar:
Verification code: