Butik in salon čevljev La Miriam

Dobrodošli!
Prijavite se lahko tukaj ali
ustvarite nov uporabniški račun.

0

Nakupovalna košarica je prazna!

Zunanji videz privlači, značaj in nasmeh osvajata!

Življenje živite lahkotno, zabavno, osvajajte z značajem in nasmehom. Bodite celota, ki bo spontano privlačila in navdušila! Vedno se trudite ustvariti nevarljivo, realno podobo samega sebe. Osebno menim, da je vsako telo v katerikoli obliki lahko privlačno in lepo, če je pravilno predstavljeno.

Zunanji videz veliko pove o človeku. Predvsem nam pove, kakšen odnos ima ta človek do samega sebe, kakšna je njegova samopodoba in kako spoštuje samega sebe. Dober zunanji videz običajno povezujemo z nečim dobrim, pozitivnim. Zasledila sem podatek, da si ljudje v prvih petih do tridesetih sekundah ustvarimo mnenje o človeku na podlagi njegovega videza. Najprej opazimo, ali je moški ali ženska, takoj zatem pa, kakšen je videti. Šele nato sami pri sebi raziskujemo, za kakšnega človeka gre. Pogosto si ustvarimo mnenje, da sta privlačen moški, kot tudi privlačna ženska, bolj uspešna in srečnejša tekom življenja, kot pa manj privlačni ljudje. A temu ni vedno tako. Dokazano je, da nas kljub manj privlačnemu videzu bolj privlačijo tisti ljudje, ki imajo znanje, širino, humor, preprostost, odprt življenjski pogled na svet, kot pa tisti, ki sicer dajejo videz popolnega, a so nezainteresirani, medli in nevedni. Nemalokrat urejen zunanji videz navzven vpliva na uspešnost posameznika v družbi. Še tako popoln, do potankosti izdelan zunanji videz ne zagotavlja osebne sreče. Mnogo večji pomen ima zavidanja vredna notranja lepota, ki je ne premorejo vsi.

Ženska, ki dobro skrbi zase, je brezčasna in samozavestna ženska!

Lepota je v veliki meri odvisna od notranjega počutja, ki se pogosto kaže navzven. Lepota brez truda je lepota, ki prihaja od znotraj. Takrat smo videti srečni in zadovoljni, saj žarčimo posebno energijo. Ženska, ki res dobro skrbi zase, je brezčasna in samozavestna ženska. Ima sicer negovano telo, a ima tudi obline. Čeprav ni odvisna od ličil, izgleda čudovito in naravno. Ob vsaki priložnosti žari in ostaja zvesta svojemu stilu. Je naravna, drzna in prikupna. Tako je tudi z moškimi. Znano je, da se ljudje radi vtikajo v ljudi, ki izstopajo iz povprečja, še posebej v njihov zunanji videz, kakor tudi v način življenja. Moteča se jim zdi njihova pričeska, tetovaža, moti jih njihov stil oblačenja, obutev, njihove prehranske navade in včasih tudi njihov stas. A vedite, prav nikomur ni potrebno pojasnjevati in navajati razloge, saj je vaš videz le vaš izbor. Dandanes lahko oblikujemo svoj videz bistveno bolje, kot nekoč. Na razpolago imamo nešteto načinov, kako lahko vplivamo na svoj videz. Številni ponudniki nam ponujajo estetske lepotne popravke in operacije, izvrstne kozmetične preparate vseh vrst, razne vsadke, umetne lase, nohte, trepalnice, na različne načine oblikovane obrvi, posebne diete s čudežno zdravo prehrano, fitnes centre in številne vadbe, modna oblačila in še bi lahko naštevala. Sčasoma sem odkrila tisto, kar mi najbolj ustreza. Le izbrati moramo tiste prave, ki nas bodo osebno navdušili, postali del nas in nas naredili srečne. Vsak dan obdarujte svoje telo z zdravim življenjskim slogom, z zdravimi navadami in pozitivnimi mislimi. Verjemite, vaš videz bo privlačil. Verjemite, ko boste poiskali nekaj, kar vas osrečuje in dvigne duha, se boste osredotočili na trenutek sedanjosti in ga živeli srečno.

Z značajem in nasmehom lahko očaramo prav vsakega. Prav vsako telo v katerikoli obliki je lahko privlačno in lepo, če je le pravilno predstavljeno.

Značaj nam odkriva vedenja in doživetja posameznika, zato so njegove lastnosti odvisne od načina življenja, motivacije, odnosov in situacij z ljudmi, ki smo jih doživeli. Nekoč sem mislila, da moram biti prijazna in nasmejena, če sem se tako počutila ali ne. Danes vem, da je zmagovita kombinacija seštevek zunanjega videza s čutno, lepo notranjostjo, saj le-ta neizmerno privlači. In verjemite, prav notranja lepota vedno premaga še tako popolno in do potankosti izdelano zunanjo podobo.

Že vse življenje sem na splošno rada urejena, doma in povsod, včasih bolj, včasih manj. Preprosto uživam v tem. A zraven lepega zunanjega videza sem rada tudi srečna, zadovoljna, rada živim na sebi lasten način, rada uživam v tistem, kar me osrečuje, rada ljubim, se smejim, rada sem jaz, brez vplivov okolice. Zdaj, ta trenutek! Vedeti morate, kaj je na vas videti dobro in to poudariti ter prikriti tisto, kar je na vas videti slabo. Pogosto smo sami sebi zaradi lastnega nezadovoljstva največji sovražniki. Sami moramo biti odgovorni za tisto, kar počnemo sebi in drugim, zato premaknite meje in rezultati bodo kmalu vidni. Osebno menim, da je vsako telo v katerikoli obliki lahko privlačno in lepo, če je pravilno predstavljeno. Ali boste modni odvisniki, modni esteti ali zvesti samemu sebi? O tem odločate le vi. Znano je, da ljudje, ki se počutijo dobro v svojem telesu, vedno žarijo in izstopajo ob vsaki priložnosti. Uživajte v svojem videzu, uživajte v življenjskem stilu, ki vam nudi lasten užitek, osebno noto in veliko mero zadovoljstva. Življenje živite lahkotno, zabavno, osvajajte z značajem in nasmehom. Bodite celota, ki bo privlačila in navdušila!

Mirjana Stiplošek Gorza
Foto: Pinterest

Komentarji:

Oddaj komentar

Odgovori

* Ime:
* E-pošta: (ni objavljeno)
* Komentar:
Verification code: